Secondi - Hoofdgerechten
Onze selectie aan hoofdgerechten, of ‘secondi’, brengt u de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken recht op uw bord. Van malse vlees- en visgerechten tot vegetarische creaties, elk gerecht is met zorg en toewijding bereid. Ervaar de rijkdom van pure ingrediënten en subtiele smaakcombinaties, en laat u verleiden door een authentieke, culinaire beleving.
A Base di Carne - Vleesgerechten
Ossobuco
€ 33,00
Saltimbocca alla romana
Kalfsvlees met parmaham en salie
€ 27,00
Scaloppa milanese
Gepaneerd kalfslapje
€ 26,00
Tagliata di manzo
Belgisch witblauw runds met rucola, tomaat en parmezaan
€ 31,50
Scaloppa alla griglia con verdure
Gegrild kalfslapje met warme groenten
€ 25,00
Bistecca ai ferri
Belgisch witblauw runds entrecôte gegrild
€ 29,50
Supplement sauzen
Pizzaiola – Tomaten, look, kappertjes en olijven
€ 4,00
Pepe verde – Peperroomsaus
€ 4,00
Tagliata di tonno in crosta di pistacchio
Tonijn versneden met pistache crumble
€ 32,50
Calamari fritti
€ 29,50
Branzino alla griglia con pomodorini, capperi e olive
Gegrilde zeebaarsfilet met tomaatjes, kappertjes en olijven
€ 27,50
Astice al forno
Halve kreeft met kruideboter
€ 29,00
Misto di pesce dello chef (min. 2 pers.)
Assortiment van vis – een aanrader van de chef (prijs per persoon)
€ 48,00
Patate al forno , pasta aglio olio e peperoncino of insalata mista
extra bord € 7,50
Info over allergenen op aanvraag. De samenstelling van producten kunnen veranderen.
Opgelet: kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
1 rekening per tafel