Secondi - Hoofdgerechten
Onze selectie aan hoofdgerechten, of ‘secondi’, brengt u de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken recht op uw bord. Van malse vlees- en visgerechten tot vegetarische creaties, elk gerecht is met zorg en toewijding bereid. Ervaar de rijkdom van pure ingrediënten en subtiele smaakcombinaties, en laat u verleiden door een authentieke, culinaire beleving.
A Base di Carne - Vleesgerechten
Ossobuco
€ 35,00
Saltimbocca alla romana
Kalfsvlees met parmaham en salie
€ 29,00
Scaloppa milanese
Gepaneerd kalfslapje
€ 29,00
Tagliata di manzo
Belgisch witblauw runds met rucola, tomaat en parmezaan
€ 35,00
Scaloppa alla griglia con verdure
Gegrild kalfslapje met warme groenten
€ 26,00
Bistecca ai ferri
Belgisch witblauw runds entrecôte gegrild
€ 32,50
Supplement
Pizzaiola – Tomaten met look, kappertjes en olijven
€ 5,00
A Base di Pesce - Visgerechten
Tagliata di tonno in crosta di pistacchio
Tonijn versneden met pistache crumble
€ 34,00
Calamari fritti
€ 31,00
Branzino alla griglia con pomodorini capperi e olive
Gegrilde zeebaarsfilet met tomaatjes, kappertjes en olijven
€ 29,00
Astice al forno
Halve kreeft met kruideboter
€ 31,00
Misto di pesce dello chef (min. 2 pers.)
Assortiment van vis – “een aanrader van de chef” (prijs per persoon)
€ 50,00
Patate al forno, pasta aglio olio e peperoncino of insalata mista
Extra bord € 7,50
Info over allergenen op aanvraag. De samenstelling van producten kunnen veranderen.
Opgelet: kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
1 rekening per tafel
